Poslední den akce MYSTERY BOX S DOPRAVOU ZDARMA!!! Poslední den akce MYSTERY BOX S DOPRAVOU ZDARMA!!!
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8:30 -17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
14.09.2022
Vánoční soutěž
Pozor, pozor! Ježíšek k nám dorazí o něco dříve J Připravili jsme si pro Vás soutěž o Vánoční balíček dobrot J. Soutěž poběží až do 1.12.2022 kdy vyl... číst celé
07.09.2022
Nakládaná zelenina
Vítejte v naší nové kategorii "Zelenina". Připravili jsme si pro Vás samé dobroty od kysaného zelí, čalamády, cibulek perlovek až po zeleninový mix. O... číst celé
05.09.2022
Mobilní aplikace
Stáhni si naši mobilní aplikaci a získáš 10% kupón na Vánoční akce. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 7 dní.

Prémium
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Informace pro zákazníky

3v1

  1. Platba kartou online
  2. Rozvoz chladícími auty po ČR
  3. Nejlepší cena s certifikátem nejvyšší kvality
Slovenské sýry

Tradičné Zázrivské špeciality priamo zo salaša. Už od roku 1993 pre vás vyrábame mliečne a  syrové výrobky podľa tradičnej receptúry našich starých rodičov.

Mobilní aplikace

Stáhni si naši mobilní aplikaci a získáš 10% kupón na Vánoční akce-

Kontakty
Slovenské sýry
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8:30 -17 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz